Araç Üstü Portbagaj Yük Taşıma Sistemleri

Avrupa ve Amerika’ da yaygın olarak kullanılan, son senelerde Türkiye’de de kullanımı hızla artan Portbagaj yük taşıma sistemleri bagajınızı ve yükünüzü taşımak için hem güvenli hem de şık bir yöntemdir. 

 

Kullanım Şekli (Aracın Tavanından Yukarıya Doğru Sıralama)

Portbagaj Yan Çıtaları; OEM üretimi, Yan sanayi olarak üretilebilir. Genelde ABS Plastik pabuçların üzerine Alüminyum Profil uygulaması yapılır. 

Aracın sağ ve sol üst kısımlarında yer alan bu ürünler hem aksesuar hem de yük taşıma amaçlı kullanılmaktadır. Araç Üstü Portbagaj Box (Bavul), Araç Üstü Bisklet Taşıyıcı, Araç Üstü Sepet, Araç Üstü Çadır gibi ürünlerin montajına olanak sağlar. Ancak tek başına yeterli olmaz. Ara Atkı İhtiyacı olacaktır.

Yük taşıma için bu ürünlerin olma zorunluluğu yoktur. Aşağıda az sonra belirteceğimiz oluksuz portbagaj modelleri, yan çıta olmaksızın yük taşımaya uygun bir ortam oluşturmaktadır.

Ara Atkılar,  Araç Üstü Portbagaj Box (Bavul), Araç Üstü Bisklet Taşıyıcı, Araç Üstü Sepet, Araç Üstü Çadır gibi ürünlerin montajı için gerekliliktir. 

Üstten Sıkmalı Model
Üstten Sıkmalı

Üstten Sıkmalı Model

Üstten sıkmalı model ara atkılar, portbagaj çıtaları aracın tavanına yapışık olan modeller ve araç üstünde cam tavan olan modeller için uygundur. Gri rengi mevcuttur.

Araca Özel
Araca Özel
Araca Özel FLY Model Portbagaj Yan Çıtaları ile araç tavanı üzerinde boşluk olan modeller için içeriden geçme sistemiyle çalışan üründür. Montaj kolaydır, sitemizde araca özel olarak orijinal boyutlarında ürünler mevcuttur. Siyah ve gri renk seçenekleri vardır.
Araca Özel
Araca Özel
Araca Özel AIR 1 ve AIR 2 Model Portbagaj Yan Çıtaları ile araç tavanı üzerinde boşluk olan modeller için içeriden geçme sistemiyle çalışan üründür. Montaj kolaydır, sitemizde araca özel olarak orijinal boyutlarında ürünler mevcuttur. Siyah ve gri renk seçenekleri vardır. Anahtar kilidi sayesinde, çalınma durumuna karşı daha caydırıcıdır.
Araca Özel
Araca Özel

Oluksuz Ara Atkı

Araç üstü portbagaj yan çıtaları olmayan araçlar için Kapı boşluğuna fitil altından sabitlenir, araca zarar vermez. Kesme delme işlemine gerek kalmaz.

Araca Özel
Araca Özel

Araca Özel AIR 3 Model

Araç üstü portbagaj yan çıtaları olmayan araçlarda Araç Üstü Bağlantı yeri olan araçlar içindir. Kesme delme işlemine gerek kalmaz.
Her Araca Uygun
Her Araca Uygun

Araç Üstü Bavul

Ara atkılara montajı yapılan bu ürün yaygın olarak 250 litre, 380 litre , 480 litre olarak üretilmektedir. Ticari ilan olarak litre miktarları ±30 litre fark edebilir ancak kullanım açısından farkı yoktur. Reklam amaçlı bir çok satıcı bu farkı + yönde kullanmaktadır. Örneğin 280 litre yerine 290 litre yazarak daha büyük bir ürün sattığına inandırabilir.

Araç malzeme kalınlığı, tasarımı, malzeme kalitesi gibi değişkenlerden dolayı ürün fiyatları farklılık gösterebilir. 2 farklı markanın aynı hacim kapasiteli farklı modelleri arasında fark olması doğaldır. Örneğin kendi sattığımız ürünler 4mm kalınlıktadır. Denemenizi tavsiye etmeyiz ancak, üzerine çıkıp ayakta durduğunuzda bile bir hasar almıyor. Daha ince ürünler kolayca kırılabiliyor. Tabii ki üzerine çıkacak haliniz yok ancak ürün kalınlığının etkisini anlatmak için güzel bir örnek.

TEPEYE DÖN